MEDITACIJSKA SKUPNOST:
Z močjo svojega uma do večje kvalitete življenja!

Prijavi se spodaj!

MEDITACIJSKA SKUPINA ZA KREPITEV UMA


Kdaj? Januar 2021 - december 2021

Kje? Online (FB in Zoom)

Kaj bomo počeli? Srečanja 1x mesečno

Kaj skupina zajema: 

S plačilom majhnega prispevka boste vključeni v zaprto Facebook skupino. V zaprti skupini si izmenjujemo znanje, podporo in afirmacije za lepše življenje. V skupini so objavljene nove vaje za krepitev moči uma, meditacije in afirmacije za lepše življenje. 

1x mesečno se skupina srečuje na skupinski spletni MEDITACIJI. Meditacija kot glavno orodje za krepitev zavedanja, večanje produktivnosti in kreativnosti, večanje odpornosti na stres in večanje kvalitete življenja, z vključitvijo v to zaprto skupino postane del vašega življenja. 

Nič hudega, če z meditacijo še nimate izkušenj, saj se boste v skupini hitro znašli. Če redno meditirate, pa vam bo skupinica všeč, kajti niti dve meditaciji nista enaki. 

Poleg meditacije pa se skupina spodbuja z afirmacijami za boljše življenje, lepimi mislimi in povečuje naše skupno zavedanje.

1x mesečno: SKUPINSKA MEDITACIJA 

1x tedensko: AFIRMACIJE ZA VSAK DAN

1x tedensko: TEDENSKA MEDITACIJA ZA KREPITEV UMA

 

PRIJAVI SE SPODAJ

Nisi prepričan, če je meditacijska skupnost prava skupnost zate? 
Potem poskrolaj nižje, kjer lahko naročiš in preizkusiš brezplačno meditacijo za sprostitev in moč. 

Kaj vse počnemo v meditacijski skupnosti:

Meditacijska skupnost je majhna skupnost, ki redno meditira in se spodbuja pri vzpostavljanju meditacijske prakse. Namenjena je tako tistim, ki so že izkušeni meditatorji kot tudi novincem.

V meditacijsko skupnost se prijaviš z nakazilom simboličnega zneska v vrednosti 14,99. Na ta način izkažeš namen in se zavežeš, da boš delček svoje energije posvetil vzpostavljanju meditacijske prakse. 

Skupnost je zasnovana tako, da je veliko odvisno od tvoje zavzetosti in truda. Vsak teden dobiš afirmacijo za vsak dan, ki te bo podprla, tedensko meditacijo, ki jo vadiš takrat, ko ti ustreza, vsak teden pa si povabljen tudi k vaji za večje zavedanje. Svoje doživljanje lahko deliš z ostalimi "meditatorji", tako ustvarjamo prijazno in spodbudno vzdušje, ki je pomemben dejavnik pri vzpostavljanju redne meditacijske prakse. Enkrat mesečno se dogovorimo za skupinsko meditacijo, na kateri se spoznaš z različnimi meditacijskimi tehnikami in pristopi. Na ta način lahko ugotoviš, kakšna meditacija ti najbolj ustreza. 

Primeri meditacij:

- čuječa meditacija

- meditacija z mantro

- meditacija z dihanjem

- sočutna meditacija

- meditacija z vizualizacijo

Kako se prijaviš v meditacijsko skupnost:

V kolikor bereš ta odstavek, pomeni, da so prijave v meditacijsko skupnost še odprte. V meditacijsko skupnost se prijaviš tako, da na spodnji transakcijski račun nakažeš znesek v vrednosti 14,99 eur (za 1 mesec) ali 60,00 eur (promo cena za 6 mesecev). Takoj naslednji dan boš na e-mail dobil račun in boš v meditacijsko skupnost vključen za izbrani čas. Skupinska meditacija ponavadi poteka v drugem tednu izbranega meseca. Priporočljivo je, da se v skupnost prijaviš v začetku ali na koncu meseca, lahko pa se prijaviš kadarkoli. 

Podatki za nakazilo: 

Ime: Nastja Pozelnik s.p.

IBAN: SI56 0284 3026 3367 305

Zadeva: Prijava v meditacijsko skupnost

Cena: 14,99 eur/mesec

ALI 

Plačilo s popustom: 60 eur za 6 mesecev

 

HVALA ZA ZAUPANJE

 

 

Nisi prepričan, če je meditacijska skupnost prava skupnost zate? 
Potem mi pošlji e-mail in naroči brezplačno meditacijo za sprostitev in moč. Preizkusi jo in se nato priključi naši skupnosti. V kolikor si se skupnosti že priključil, lahko še vedno naročiš brezplačno meditacijo, ki ti bo pomagala pri vzpostavljanju tvoje meditacijske prakse.

image11.jpeg