Program "RAZSTRESI SE"

Ste pod stresom?

Že dolgo je znano, da stres ni le modna muha. Nasprotno, na telesnem nivoju stres povzroča glavobole, bolečino v prsih in mišicah, utrujenost, želodčne in prebavne težave ter motnje spanja. Njegov vpliv pa vpliva tudi na naše razpoloženje; postanemo tesnobni, utrujeni, razdražljivi, žalostni, pojavijo pa se lahko celo občutki depresivnosti in pomanjkanje motivacije. Tudi naše vedenje se pod vplivom kroničnega stresa spremeni - zaužijemo preveč ali premalo hrane, povečamo uporabo tobaka, poživil, alkohola ali celo drog ter se umaknemo iz družbe. 

Mnogokrat se ljudje ne zavedamo, kako resni so zgoraj našteti simptomi in kako kroničen je naš stres. Pogosto čakamo, da se simptomi tako poslabšajo, da pride do nastanka izgorelosti ali drugih hujših telesnih ali duševnih težav.

 

Program "RAZSTRESI SE" je namenjen vsem tistim, ki pri sebi opazite kateregakoli izmed zgoraj naštetih telesnih ali psiholoških znakov ter si želite spremembe. 

Paket "RAZSTRESI SE"

Paket vsebuje naslednje: 

1. PSIHOLOŠKO TESTIRANJE ZA OCENO STRESA

2. ANALIZA STRESA

3. SVETOVANJE ZA SPOPRIJEMANJE S STRESOM

Kaj lahko naredimo sami, da preprečimo najhujše?

Takoj, ko zaznamo kateregakoli od zgornjih simptomov, je to že lahko znak za alarm. Še posebej, če gre za kombinacijo več simptomov. 

Prijavite se na testiranje stresa, ki vam bo pokazalo, kako resno je vaše stanje. Tako boste pravočasno odkrili tveganje za hujše posledice stresa. S pravimi ukrepi lahko preprečite najhujše posledice.

Kaj vse paket "RAZSTRESI SE" vključuje?

1. PSIHOLOŠKO TESTIRANJE: ocena količine in jakosti stresa

Psihološko testiranje traja približno 15 minut. Rezultati so na voljo takoj po testiranju. 
2. POVRATNA INFORMACIJA: osebni razgovor

Takoj po testiranju vam psiholog poda povratno informacijo o količini in jakosti stresa, ki ga trenutno doživljate. Sledi pogovor o najvplivnejših sprožilnih dejavnikih in posledicah, ki jih ime stres na vaše fizično in psihološko počutje.
3. PSIHOLOŠKO SVETOVANJE: pomoč pri premagovanju stresa

Sledi še psihološko svetovanje za spoprijemanje s stresom. V tem delu s psihologom naredita pregled trenutnih tehnik za spoprijemanje s stresom, psiholog vam bo svetoval pri izbiri optimalnejših tehnik glede na vaše potrebe, želje in lastnosti. 

Ob nakupu paketa je potrebno rezervirati termin. Program "RAZSTRESI SE" poteka ob torkih in četrtkih popoldan (možni termini so ob 15:30, 17:00, 18:30) ter sobotah dopoldan (možni termini so ob 9:00, 10:30, 12:00).


Cena:

Cena programa je 150 eur (DDV vključen), trenutno lahko program kupite po promocijski ceni 59 eur (DDV vključen). Število promocijskih paketov je omejeno, ob prijavi na program povejte, da si želite promocijsko ceno. 

Imate še kakšno vprašanje?

Pišite nam!