O meni

Psihologinja in coachinja

Sem Nastja Pozelnik, psihologinja, ki je svojo pot začela na ljubljanski Univerzi. V Veliki Britaniji sem magistrirala iz organizacijske psihologije. Trenutno pa pišem doktorat iz področja integralne in transpersonalne psihologije. Že kot študentko me je zanimalo vse, kar je mistično ter navidez nerazložljivo. Kmalu po študiju sem začela raziskovati pojave onkraj našega zavedanja, zavedanje samo in našla veliko stičišč med psihologijo in duhovnostjo.

Svet, ki ga poznamo, deluje po fizikalnih zakonih in zakonih kvantne fizike. In ko te zakone združimo s psihološkimi raziskavami in metodami, ki jih najdemo v duhovni literaturi, se nam življenje začne spreminjati. Gre za kratke in učinkovite tehnike, ki sprožijo spremembe na številnih ravneh življenja: na področju osebnega življenja, telesnega počutja in na poslovnem področju.

Sama ta znanja s pridom uporabljam in delim z drugimi v okviru svetovanj in coachingov na področju odkrivanja in uresničevanja potencialov, čuječnosti in meditacij, hkrati pa sem v procesu pisanja knjige, v kateri bodo objavljene vsebine in tehnike, s pomočjo katerih lahko postanemo še aktivnejši pri uresničevanju sebe in svojih potencialov.

image0.jpeg