Moč tvojega uma

Ustvari svoje življenje po svojem okusu. Tvoj um je veliko močnejši, kot si misliš. Z njim lahko ustvarjaš lepe odnose, uspešno kariero in dobro počutje.

Poznaš film The Secret? 

Ti je všeč ideja, da sami kreiramo svoje življenje? 

Opaziš, kako tvoje misli in čustva vplivajo na tvoje doživljanje sveta? 
Potem si na pravem mestu! 

S pomočjo kvantne fizike in psiholoških spoznanj lahko ustvariš čudeže!

Naj bo tvoje življenje takšno, kot si ga želiš!

Kolektivna zavest se dandanes spreminja. Vse več ljudi se zaveda, da se lahko odločijo ali bodo zavzeli vlogo žrtve ('zunanji lokus kontrole') ali vlogo aktivnega kreatorja svojega življenja ('notranji lokus kontrole'). Slednji so s svojim življenjem tudi bolj zadovoljni. Kako lahko iz vloge žrtve preidemo v vlogo osebe, ki aktivno usmerja svoje življenje? Gre za proces učenja z uporabo metakognicije.

Če želimo, da bo sprememba opazna navzven, moramo začeti s spreminjanjem sebe. Vsaka prava sprememba se začne s sprejemanjem samega sebe. Ko smo pripravljeni sprejeti tudi tiste delčke sebe, pred katerimi bežimo, takrat se proces spreminjanja lahko začne. Na tej poti nam pomaga zavedanje, da so v ozadju človekovega delovanja samoohranitveni in samopreživetveni mehanizmi, ki jih lahko ozavestimo. Takrat se zmoremo povezati s samim seboj - s svojim notranjim otrokom, s svojim Višjim jazom.

Vloga čustev in misli v tem procesu je izjemnega pomena. Neprestano nam namreč sporočajo informacijo o nas samih; kaj nam je všeč in česa ne maramo? Ob čem se počutimo prijetno in ob čem neprijetno? Česa si želimo in čemu se izogibamo? Določene misli in čustva se vedno znova pojavljajo v točno določenih situacijah; kakšno vsebino nam prinašajo?

 

Da človek postane aktivni kreator svojega življenja, mora skozi proces sprejemanja samega sebe, proces razumevanja samega sebe in proces miselnega ter čustvenega naravnavanja. Spremeniti se pomeni delati na vseh nivojih; na miselnem in čustvenem nivoju, na nivoju srca in na duhovnem nivoju.

Kako? Enostavno!

image3.jpeg
image0 3.jpeg
people-2569234_1920_edited.jpg

Obkroži se z enako mislečimi!

Ljudje smo socialna bitja. Naša percepcija sveta je pogosto odvisna tudi od tega, kako svet zaznavajo naši bližnji. 

Ponavadi pa si sodelavcev in družinskih članov ne moremo izbirati. Če v okolju ne dobimo dovoljšnje podpore za rast in osebnostne spremembe, lahko le-to poiščemo drugje. Tako bomo lažje ohranili fokus tudi v manj prijetnih okoliščinah, ko potrebujemo oporo.

Zate sem ustvarila Facebook skupino, ki ti ponuja neskončno motivacijo in podporo, v tistih trenutkih, ko to najbolj potrebuješ.